Roulade med is                                                        Tilbage

 

4 æg
125 g sukker (1½ dl)
150 g mel (2½ dl)
1 tsk bagepulver
½ l Dream yoghurtis skovbær.

 

Tænd ovnen på 200 grader.
Lav en papirform af bagepapir på 30x40 cm.
Fold papiret hele vejen rundt og bøj hjørnerne om eller hold dem på plads med papirclips.
Smør evt. bagepapiret.
Pisk æggene lette og skummende.
Pisk sukkeret i.
Bland mel og bagepulver.
Sigt melet i æggemassen og vend det forsigtig i dejen.
Fordel dejen i formen og bag den i ca.15 minutter på en af de midterste ribbe i ovnen.
Vend rouladebunden ud på sukkerdrysset papir.
Træk bagepapiret af (Hvis det er svært af trække af, kan du pensle bagepapiret med vand eller lægge et fugtigt viskestykke over i ca. 5 minutter før papiret fjernes).
Rul bunden sammen med det sukkerdryssede papir.
Lad den køle af.
Rul bunden ud igen.
Fordel ca. ½ cm tykt lag is ud over bunden.
Rul bunden sammen til en roulade.
Server straks eller frys den ned.
Tag den ud ca. 1 time før servering.

Tips! Kan serveres med friske jordbær.

Energifordeling: Protein 11%, fedt 19% og kulhydrat 71%.

Opskriften er fundet på www.fedtfattig.dk