Julekage (Christmas Cake) Tilbage

350 g korender
225 g rosiner
225 g sultanas( stenfri rosin )
75 g hakket sukat
100 g farvede cocktailbær
1 citron
50 g mandler med skind
evt. 6 spsk. brandy
350 g mel ( 7 dl )
1 tsk. mixed spice: blanding af stødt
allehånde, kanel, nelliker, ingefær, muskat.
1 tsk. stødt kanel
¼ tsk. friskmalet muskatnød
250 g smør
250 g mørkt uraffineret rørsukker ( 2½ dl )
4 piskede æg
glaseret frugt til pynt

Fremgangsmåde
Korender, rosiner og sultanas,sukat og cocktailbær blandes. Skallen af en citron rives -pas på, den hvide hinde ikke kommer med. Saften presses. Mandlerne smuttes og hakkes og røres sammen med frugterne tillige med citronskal og-saft og 2 spsk. brandy.
Mel og krydderier hældes gennem en sigte i en anden skål.
Smør og sukker piskes sammen i ca. 10 min. til blandingen er let og luftig. Æggene piskes i , ét ad gangen sammen med lidt mel for at hindre at blandingen stivner.
Først røres frugtblandingen i massen og derefter melblandingen.
Kom dejen i en smurt springform (20 cm.) godt foret med bagepapir, tryk den godt ned i hjørnerne og glat overfladen. Bages ved 150° i 3½ - 4 timer, indtil kagen er fast. Prikkes i midten med en pind, som skal komme rent ud igen. Hvis kagens overflade bliver for brun inden endt bagetid, dækkes med folie.
Afkøles i formen. Kagen vendes ud på et fad og papiret tages af.
Den prikkes over det hele med en tynd pind og overhældes med en ske med den resterende brandy.Kagen pakkes ind i et dobbelt lag bagepapir og derefter i folie. Opbevares køligt og tørt så kan den holde sig i op til 12 måneder.
Før servering pyntes kagen med glaserede frugtskiver