200
g kvark
5
spsk mælk
1
æg
1
dl olie
100
g sukker
1
tsk vanilie
1
nip salt
500
g mel
25
g bagepulver
100
g hakkede nødder
80
g sukker
80
g smør
1
tsk romessens
1
æg til pensling
Rør
kvark, mælk, æg, olie, sukker, vanilie og salt sammen. Bland bagepulveret i
melet og ælt dejen sammen.
Rul
dejen ud til en aflang forkant ca. 2 cm tyk. Rør fyldet sammen og læg
det midt på dejpladen på den lange led. Rul dejen sammen om fyldet og halvér
pølsen. Rul let, så hvert stykke bliver lidt længere. Sno de to pølser
omkring hinanden og læg dem som en krans på en smurt bageplade. Pensl med lg
og bag kransen ved 190 grader i 40-50 min.
Under
bagningen hæver kransen ca. til det dobbelte.
Pynt
med gran og lys. Før lysene stikkes i kransen, pakkes enderne ind i sølvpapir.