Julebrownies Tilbage
200 g plantemargarine | |
50 g blød nougat | |
150 g mørk chokolade | |
50 g farin | |
2 tsk kanel | |
2 spsk Baileys | |
4 æg | |
200 g sukker | |
2 tsk vaniliesukker | |
150 g hvedemel | |
1 tsk bagepulver | |
50 g groft hakkede valnødder | |
50 g grofthakkede hasselnødder | |
50 g grofthakkede mandler | |
75 g hakkede tørrede abrikoser | |
Plantemargarine, nougat og chokolade smeltes
i en tykbundet gryde ved svag varme. Afkøles lidt.
Farin, kanel og Baileys røres i. Æg, sukker og vanilie piskes skummende og hvidt. Hvedemel blandes med bagepulver og røres forsigtigt i æggemassen. Resten af ingredienserne og chokoladen røres i. Dejen hældes i en smurt og meldrysset form ca. 20 x 30 cm og bages ca. 35 min. ved 175°. Kagen afkøles og skæres i firkanter. KAGEN ER BEDST DAGEN EFTER DEN ER BAGT!!!!!!! |