Julebrownies                                                                Tilbage

200 g plantemargarine
50 g blød nougat
150 g mørk chokolade
50 g farin
2 tsk kanel
2 spsk Baileys
4 æg
200 g sukker
2 tsk vaniliesukker
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
50 g groft hakkede valnødder
50 g grofthakkede hasselnødder
50 g grofthakkede mandler
75 g hakkede tørrede abrikoser
Plantemargarine, nougat og chokolade smeltes i en tykbundet gryde ved svag varme. Afkøles lidt.

Farin, kanel og Baileys røres i.

Æg, sukker og vanilie piskes skummende og hvidt.

Hvedemel blandes med bagepulver og røres forsigtigt i æggemassen. Resten af ingredienserne og chokoladen røres i.

Dejen hældes i en smurt og meldrysset form ca. 20 x 30 cm og bages ca. 35 min. ved 175°. Kagen afkøles og skæres i firkanter.

KAGEN ER BEDST DAGEN EFTER DEN ER BAGT!!!!!!!