75 g smør | |
½ dl fløde | |
25 g gær | |
1 spsk. sukker | |
2 æg | |
300 g mel | |
100 g flormelis | |
100 g smør | |
25 g rosiner | |
50 g pomerans, grofthakket | |
25 g cocktailbær, grofthakket | |
1 æg til pensling | |
Smelt
fedtstoffet og kom fløden i. Lad det blive fingervarmt og udrør gæren
heri. Bland sukker og sammenpiskede æg i. Tilsæt melet og ælt dejen
sammen Lad den hæve tildækket i ca. 45 min.
Rul den hævede dej ud til en tynd plade. Rør flormelis og smør sammen og fordel det på dejen. Drys rosiner, pomerans og cocktailbær på. Rul dejen sammen herom som en roulade. Form til en krans. Pensl med sammenpiskede æg. Udskær små blade af dejrester og læg dem på som pynt. Lad kransen efterhæve på bagepladen i 20 min. Bag ved 200° i 25-30 min. |
Fundet i "Hjemmet"