Julelagkage                                                                          Tilbage

Til fyld Til pynt Tilberedningstid ca. 2 timer heraf ca. 30 minutter i ovnen og tid til, at kagen kan køle af.

 

Fremgangsmåde

  1. Pisk æg og melis hvidt og skummende - og vend melet og bagepulver i.
  2. Hæld dejen i en velsmurt springform og bag ca. 30 minutter ved 180o.
  3. Bland æblemos- og sveskemos
  4. Pisk fløden til skum og tilsæt vanillesukker.
  5. Læg husblasen i koldt vand nogle minutter. Vrid let og smelt den i lidt kogende vand. - Rør forsigtigt husblasen i flødeskummet.
  6. Skær den kolde kage i 2 bunde.
  7. Læg en kagebund på et fad og stænk lidt appelsinsaft på.
  8. Derefter lægges et lag frugtmos og flødeskum.
  9. Læg den anden bund ovenpå.
  10. Kagen glaseres med flødeskum og pyntes med svesker og finthakkede nøddekerner