Diddl’s Grønne Lagkage              Tilbage

3 færdigbagte lagkagebunde
2 dl piskefløde
2 dl creme fraiche

3 avocadoer, modne
250 g kiwi
1 spsk flormelis

flormelis til glasur
citronsaft
evt. grøn frugtfarve.

Del avocadoerne i halve. Fjern stenen og skrællen. Mos avocadoerne godt med en gaffel eller i en blender. Pisk fløden til skum, rør creme fraiche og flormelis i og bland med avocadomosen til en cremet masse. Smag evt. til med lidt mere flormelis.
Skræl kiwierne og skær dem i skiver.
Læg en lagkagebund på en tallerken, smør halvdelen af avocadocremen på og fordel 1/3 af kiwiskiverne på. Læg en ny kagebund på, smør resten af avocadocremen på og endnu 1/3 af kiwierne fordeles ovenpå. Læg den sidste kagebund ovenpå.
Lav en glasur af flormelis og citronsaft. Tilføj evt. et par dråber grøn frugtfarve.
Smør glasuren ovenpå kagen – også gerne på siderne. Pynt med de sidste kiwiskiver. Lad kagen stå køligt til glasuren er størknet.
Pak kagen ind i husholdningsfilm og et viskestykke inden kagen kommer ned i kurven.

Smager overraskende fantastisk godt – også dagen efter.