Pumpkin Pie Muffins                                      Tilbage
1 pakke flødeost
1 æg
1 tsk vanilieessens
3 spsk farin
4½ spsk mel
5 spsk vand
½ tsk salt
1½ dl hakkede pecannødder
2 æg
3¼ dl græskarmos
½ dl olie
2 tsk vanilieessens
Forvarm ovnen til 195°.

Fyld: Rør flødeosten blød og tilsæt æg, vanilie og farin og rør det jævnt. Stil tilside.

Topping: Bland mel, sukker, kanel og nødder. Tilsæt smør og lav det smuldret. Stil tilside.

Dej: Sigt mel, sukker, bagepulver, kanel og salt sammen. Lav en fordybning i midten og kom æg, græskarmos, olie og vanilie i. Rør til blandingen er blød.

Kom dejen i muffinform så den er halvt fyldt. Kom så 1 spsk af fyldet i midten af dejen. Drys topping på.

Bag i ca. 20 -25 min.