Bananroulade

Roulader


 

2 dl sukker
3 æg
1 spsk hvedemel
1/2 dl kartoffelmel
1 tsk bagepulver
2 spsk kakao

Fyld:
1/2 liter piskefløde
1 tsk vanillesukker
1 spsk flormelis
3 stk bananer
 


 

1. Æg og sukker piskes godt sammen til det er hvidt og skummede.
2. Hvedemel, kartoffelmel, bagepulver, og kakao vendes forsigtig i ægge/sukkermassen.
3. Dejen breddes ud på en bradepande med bagepapir.
4. Bages 6 - 8 minutter ved 225°.
5. Vendes ud på sukkerdrysset papir.
6. Piskefløden piskes og vanillesukker og flormelis tilsættes.
7. Halvdelen af piskefløde fyldes i rouladen samt de 3 bananer i skiver.
8. Pyntes med resten af fløden og evt. revet chokolade eller hasselnøddeflager.