Luxusroulade

Antal:

Ingredienser:
4 stk. æg
150 g melis
5 g bagepulver
150 g mel

Masse til at sprøjte på rouladen:
300 g kransekagemasse
150 g melis
1 - 2 æggehvidehvider

Fyld:
 

Fremgangsmåde:
Lun æggene i varmt vand, inden de slås ud. Varm melisen i ovnen uden det smelter. Æg og melis kommes i en skål og piskes til det er hvidt og stift (det går hurtigere når man har lunet æg og sukker).

Mel og bagepulver sigtes sammen og vendes forsigtigt i æggemassen. Massen smøres nu ud på bagepapir i et jævnt lag , bages i en varm ovn 225 grader i 6-8 min. til de er lysebrune. Efter bagningen tages rouladebunden af bagepladen og vendes over på et andet stykke papir, drysset med sukker, fugt papiret og efter et par minutter er det nem at tage af. Bunden smøres med den ønskede marmelade eller syltetøj, og rulles sammen til en roulade.

Masse til at sprøjte på rouladen:
Ælt masse og sukker sammen, tilsæt hvide - lidt ad gangen - til massen er smidig og sprøjtebar. Massen på sprøjtes nu rouladen, så den er dækket over det hele. Pyntes med cocktailbær og grofthakkede mandler. Bages ved 210 grader i 12-15 min. til den er gylden. Rouladen kan pensles med abrikosmarmelade iblandet vand (så bliver den blank, og får en frisk smag).