ITALIENSK CHOKOLADE MANDEL ROSINKAGE

                                

125 g smør
150 g sukker
4 æggeblommer
100 g mørk chokolade
50 g lys chokolade
100 g smuttede malede mandler
50 g bløde rosiner
150 g mel
4 stiftpiskede æggehvider
Glasur:
100 g mørk chokolade
50 g smør
1 spsk flormelis
Pynt:
grofthøvlet chokolade i flere farver     
 
 
 
Smelt al chokoladen for svag varme og lad det køle lidt.
Pisk smør og sukker hvidt, tilsæt æggeblommer, rør chokoladen i sammen med mandler, rosiner og mel. Til sidst vendes æggehviderne i.
Dejen hældes i en smurt form, og bages 170 grader 45-60 min.

Glasur: Smelt chokolade og smør sammen, og lad det afkøle.
Rør flormelis i før glasuren stivner, og glaser kagen. Pynt med høvlet chokolade.