Daim - kage

 

200 g smeltechokolade

1½ dl mælk

50 g mørk farin

1 tsk vanillesukker

100 g smør

150 g sukker

3 æg

150 g hvedemel

1 tsk bagepulver

 

Glasur:

150 g sigtet flormelis

3 spsk smeltet smør

1 tsk vanillesukker

2 spsk stærk, kold kaffe

 

Pynt:

2 stk Daim chokolade

Fremgangsmåde:

Smelt chokoladen i mælken. Rør farin og vanillesukker i, og lad blandingen afkøle. Rør smør og sukker lyst, og rør æggene i, et ad gangen. Bland mel og bagepulver, og vend det i sammen med chokoladeblandingen. Kom dejen i en smurt raspdrysset springform, og bag kagen på nederste rille 30-40 minutter ved 200 grader.
Rør glasuren sammen, og smør den på den kolde kage. Knus Daim i en plastpose, eller hak den groft, og drys den over kagen, mens glasuren er fugtig.