Amerikanske småkager Små kager                  Galleri
300 g hvedemel
1 tsk bagepulver
¼ tsk salt
100 g havregryn
180 g brun farin
240 g sukker
250 g blødt smør
2 store æg
2 tsk vanilie
200 g. mørk chokolade
200 g hakkede pekannødder
Bland mel, bagepulver, salt og havregryn godt sammen. Bland sukker, farin, vaniliesukker og det bløde smør og pisk det godt sammen - gerne med el-pisker. Tilsæt æggene og pisk blandingen let og luftig. Rør melblandingen i.
Hak nødder og chokolade og vend også dette i dejen.

Sæt dejen på plader med 2 spiseskeer. Pas på - de flyder lidt ud. Bag kagerne på næstøverste rille ved 150 grader i ca. 25. min. Lad dem afkøle på en bagerist. Opbevares i kagedåse.

 

Fundet på "Favoretten"