Himmerigsmundfulde | Tilbage |
125 g Smør | |
140 g Havregryn | |
125 g Sukker | |
100 g Groft hakkede nødder | |
1 dl Solsikkekerner | |
2 spsk Sirup | |
1-2 spsk Fløde | |
Overtræk: Toms Plade, mørk 200 g | |
Lad
smøret blive blødt i en gryde og bland resten af ingredienserne i. Lad
det smelte sammen til en dej - det kan godt se lidt underligt ud! Put dejen i en bradepande ca. 25 x 35 cm og bag kagen ved 175 º i ca. 20-25 min. Smelt i vandbad Toms Plade, mørk, så den er klar til at komme på kagen, lige når kagen kommer ud af ovnen. Efter kagen har bagt, kommes den smeltede chokolade på kagen og skæres ud i små tern ca. 2 x 2 cm mens den stadig er varm. Lad så himmerigsmundfuldene blive kolde og nyd dem! |
Fundet på "toms.dk"