Eventyrlig Lime Pie                         Tærter          Galleri
200 g flødeost ex. Philadelphia Light
200 g kvark
2 æg
2 æggehvider
2-3 spsk sukker
1 tsk vaniliesukker
saft af 1-2 limefrugter
1 tsk revet limeskal
Garnering: Bund:
2½ dl cremefraiche 25 g. margarine
½ tsk vaniliesukker 75 g kvark
strimler af limeskal
Varm ovnen til 200°. Knus kiksene og bland dem med smeltet fedtstof og kvark til en smuldret dej. Tryk den ud i en tærteform og lad den stivne køligt, ca. 10 min. Bag den i ovnen i ca. 10 min. og tag den ud.

Skru ned til 175°. Rør osten sammen med kvark, æg og æggehvider. Tilsæt sukker og vaniliesukker. Pisk limesaft og skal i og bland godt.

Hæld fyldet i den forbagte bund og bag til fyldet er stivnet, 30-40 min.

Lad pie'en svale af på en rist og sæt den derefter i køleskabet til den er helt kold - helst natten over. Smag cremefraichen til med vanilie og sprøjt den langs pieens kant. Pynt med limestrimler.