Chokolade-mokkaroulade | Roulader Galleri |
Bund: | |
4 æggeblommer | |
80 g flormelis | |
4 æggehvider | Fyld: |
45 g flormelis | 200 g usaltet smør |
50 g kakao | ½ dl meget stærk kaffe |
2 spsk maizenamel | 125 g sukker |
Pisk æggeblommer
og 80 g flormelis, til massen er helt lysegul (ca. 5 min). Pisk først
æggehviderne helt stive og derefter seje med de sidste 45 g
flormelis. Vend de seje æggehvider op i æggemassen og sigt kakao
og maizena over. Vend det hele forsigtigt sammen og kom dejen i en
papirform af bagepapir (30x35 cm). Bag kagen midt i ovnen ved 200°
i ca 8 min. Vend den straks ud på sukkerdrysset papir og lad den køle
lidt.
Kog sukkeret op
i den meget stærke kaffe og lad det koge ind til en sirup. Når
sirupen er kølig, men ikke stivnet, piskes smørret i, så massen
er blød og luftig. Smør denne masse på den afkølede rouladebund
og rul den. Lad sukkeret fra papiret danne pynt.