Chokolade-mokkaroulade Roulader                     Galleri
Bund:
4 æggeblommer
80 g flormelis
4 æggehvider Fyld:
45 g flormelis 200 g usaltet smør
50 g kakao ½ dl meget stærk kaffe
2 spsk maizenamel 125 g sukker

Pisk æggeblommer og 80 g flormelis, til massen er helt lysegul (ca. 5 min). Pisk først æggehviderne helt stive og derefter seje med de sidste 45 g flormelis. Vend de seje æggehvider op i æggemassen og sigt kakao og maizena over. Vend det hele forsigtigt sammen og kom dejen i en papirform af bagepapir (30x35 cm). Bag kagen midt i ovnen ved 200° i ca 8 min. Vend den straks ud på sukkerdrysset papir og lad den køle lidt.

Kog sukkeret op i den meget stærke kaffe og lad det koge ind til en sirup. Når sirupen er kølig, men ikke stivnet, piskes smørret i, så massen er blød og luftig. Smør denne masse på den afkølede rouladebund og rul den. Lad sukkeret fra papiret danne pynt.