Kagemand Andre kager Galleri
Dej:
375 g mel
150 g margarine
40 g sukker
40 g gær
1 æg
ca. 1½ dl mælk
Fyld:
150 g. smør/margarine
150 g. brun farin
½ tsk. kanel
Pynt
Glasur
slik efter ønske
Fremgangsmåde:
Mælken lunes og heri opløses
gæren, som dog ikke må varmes med. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til
dejen er ensartet. Dejen rulles ud og formes til en kagemand, der lægges på en
plade med bagepapir.
Remonce: smør, farin og kanel røres til en ensartet masse. Remoncen smøres på
kagemanden.
Kagemanden sættes til hævning på et lunt sted i 15 min. - tildækket.
Bages på ovnens midterste rille ved 225° (stærk varme) i ca. 15 min.
Når kagemanden er afkølet, pyntes den med glasur og slik.
Fundet hos "Bager-Kim"