Kokosharmoni         Andre kager    Galleri

Ingredienser:
Bund:
250 g æggehvider
140 g melis
35 g mel
80 g flormelis
250 g kokos

Chokocreme:
500 g piskefløde
250 g hvid chokolade

Mousse:
1 l fløde, 13 blade husblas
300 g eksotisk frugtpuré
300 g melis
300 g æggeblommer

Ganache:
200 g fløde
200 g mørk chokolade

Fyld:
 

Fremgangsmåde:
Bund:
Pisk hvider og melis. Vend mel, flormelis, kokos i. Sprøjt ud i ringe, også op ad siden. Bages ved 160 grader i ca. 15 min.

Chokocreme:
Kog fløde, tilsæt chokoladen. Afkøl. Pisk let og hæld cremen på bunden.

Mousse:
Pisk æggeblommer og sukker. Smelt husblas og kom den i pureen. Smelt husblas i pureen og tilsæt denne. Tilsæt letpisket fløde. Hæld i til kanten.
Toppes med ganache og frugter