Tiramisu Andre kager        Galleri
450 g mascarpone
2 æg
5 spsk sukker
20-25 ladyfingers
1 dl. stærk kaffe
1 glas Marsala eller anden hedvin
2 spsk cacao til drys
Fordel fingerkagerne (Biscoti) i bunden af et fad. Dryp den kolde kaffe og vinen på.
Del æggene og pisk blommerne lyse med 3 spsk. sukker. Vend de piskede æggeblommer godt sammen med Mascarponen.
Pisk hviderne næsten stive, tilsæt resten af sukkeret og pisk dem helt stive. Vend massen i Mascarpone-cremen med store luftige tag.
Fordel cremen over kagerne.
Drys med kakao over kagen gennem en fintmasket sigte, og stil kagen i køleskab i 3-4 timer før servering.

Mascarpone er en form for ost/creme fraiche og den kan købes i de fleste ostehandlere og efterhånden i en del supermarkeder.

 

Fundet på "Favoretten"