Tiramisu | Andre kager Galleri |
450 g mascarpone | |
2 æg | |
5 spsk sukker | |
20-25 ladyfingers | |
1 dl. stærk kaffe | |
1 glas Marsala eller anden hedvin | |
2 spsk cacao til drys | |
Fordel
fingerkagerne (Biscoti) i bunden af et fad. Dryp den kolde kaffe og vinen
på. Del æggene og pisk blommerne lyse med 3 spsk. sukker. Vend de piskede æggeblommer godt sammen med Mascarponen. Pisk hviderne næsten stive, tilsæt resten af sukkeret og pisk dem helt stive. Vend massen i Mascarpone-cremen med store luftige tag. Fordel cremen over kagerne. Drys med kakao over kagen gennem en fintmasket sigte, og stil kagen i køleskab i 3-4 timer før servering. Mascarpone er en form for ost/creme fraiche og den kan købes i de fleste ostehandlere og efterhånden i en del supermarkeder. |
Fundet på "Favoretten"