TUC - kage            Andre kager       Galleri

 

1 pk TUC-kiks
3 æg
100g hasselnødder
1 tsk bagepulver
2 dl sukker + 2 spsk sukker
2 tsk vanillesukker
2½ dl piskefløde

3 æggehvider og 2 dl sukker piskes godt.
TUC-kiksene og hasselnødderne knuses,
og blandes med bagepulver og de piskede æggehvider.

Dejen hældes derefter i en smurt springform
og bages i ovnen ved 175° i 25 minutter.

Derefter piskes fløden til skum.
Æggeblommer, vanillesukker og 2 spsk sukker piskes godt
og vendes tilsidst i flødeskummen.

Når kagen er afkølet hældes flødecremen over.
Pynt evt. til sidst med sukkervioler eller chocoladestykker
- alt efter smag og behag.

Kagen sættes i fryseren.
Tages ud igen ca. 1 time før man ønsker at servere den.
Kagen kan sagtens laves nogle dage i forvejen.