TUC - kage Andre kager Galleri
1 pk TUC-kiks
3 æg
100g hasselnødder
1 tsk bagepulver
2 dl sukker + 2 spsk sukker
2 tsk vanillesukker
2½ dl piskefløde
3 æggehvider og 2 dl sukker piskes
godt.
TUC-kiksene og hasselnødderne knuses,
og blandes med bagepulver og de piskede æggehvider.
Dejen hældes derefter i en smurt
springform
og bages i ovnen ved 175° i 25 minutter.
Derefter piskes fløden til skum.
Æggeblommer, vanillesukker og 2 spsk sukker piskes godt
og vendes tilsidst i flødeskummen.
Når kagen er afkølet hældes
flødecremen over.
Pynt evt. til sidst med sukkervioler eller chocoladestykker
- alt efter smag og behag.
Kagen sættes i fryseren.
Tages ud igen ca. 1 time før man ønsker at servere den.
Kagen kan sagtens laves nogle dage i forvejen.