Smør en
20 cm springform let og læg bagepapir i bunden. Knus
kiksene i foodpreocessor, kom dem i en skål og
tilsæt krydderi og smør og rør indtil massen er
fugtig. Fordel den over bunden og op ad siderne.
Pres den godt fast, så den danner en jævn skal. Sæt
den i køleskabet i 20 min. indtil den fast. Forvarm
ovnen til 180°.
Til
fyldet piskes flødeosten glat med elpisker. Tilsæt
sukker og vanilie og citronsaft og pisk igen. Kom
æggene i et ad gangen og pisk godt hver gang. Fordel
blandingen over bunden og bag i ca. 45. min.
Til
pynten blandes creme fraiche, vanilie, citronsaft og
sukker i en skål og spredes ud over den varme
cheesecake. Drys med muskatnød og sæt den i ovnen
endnu 7 min. Sluk for ovnen og lad kagen køle for
åben dør. Når den er kold sættes den i køleskab. |