BEST EVER
CHEESECAKE
|
|
2½ dl mel | |
½ dl sukker | |
1 tsk revet citronskal | |
1¼ dl smør | |
1 pisket æggeblomme | |
½ tsk vanilieesssens | |
2½ pakke flødeost | |
1 tsk revet citronskal | |
1½ spsk mel | |
1 knsp salt | |
¾ dl sukker | |
2 æg | |
1 æggeblomme | |
2 spsk fløde | |
Forvarm ovnen til 200°.
Bund: Bland mel, sukker og citronskal. Skær smørret i og lav det smuldret. Saml dejen med æggeblommen og vanilien. Bag i ca. 10 min. Fyld: Sæt ovnen op til 260°. Pisk flødeosten til den er floffy, tilsæt vanilie og citronskal. Bland mel, salt og det sidste sukker og bland det gradvist over i flødeostemassen. Tilsæt æg og æggeblomme gradvist. Rør forsigtigt fløden i. Hæld dejen op i den forbagte bund og bag i 5-8 min. Sæt varmen ned til 100° og bag videre i 60 min.
|
|
Best Ever Cheesecake | Tilbage |