CAPPUCHINOKYSSET CHEESECAKE

                                

3¾ dl chokoladekiks, smuldrede
6 spsk smeltet smør
1 plade Marabou-chokolade (gem 6 firkanter)
4 pakker flødeost
1¾ dl sukker
3 æg
1 dl mælk
1 spsk espresso-kaffepulver
¼ tsk kanel
1¼ dl piskefløde
2 spsk flormelis
1 tsk espresso-kaffepulver
 
 
 
 
 
 
Forvarm ovnen til 175°. Bland de smuldrede kiks med smørret og fordel massen i springformens bund og  ca. 3 cm. opad kanten.

Smelt chokoladen under konstant omrøring. Bland flødeost og sukker i en skål. Tilsæt æg ét ad gangen og bland tilsidst chokoladen i. Hæld over bunden og bag i 55 minutter. Afkøl.

Bland kaffepulver og mælk med kanel. Den stiftpiskede fløde blandes i sammen med flormelis og resterende smeltede chokolade og det hele fordeles over kagen. Drys med resterende espressopulver.

Afkøl i køleskab.