CHOKOLADEELSKERENS
CHEESECAKE
|
|
3¾ dl grahamskiks. smuldrede | |
1 dl sukker | |
1 dl smeltet smør | |
2 pakker flødeost | |
1½ dl sukker | |
1¼ dl cacaopulver | |
2 tsk vanilieessens | |
2 æg | |
2½ dl chokolate-chips | |
200 g creme fraiche | |
2 spsk sukker | |
2 tsk vanilieessens | |
Forvarm ovnen
til 190°.
Bland kiks med sukker og smør og tryk det ud i bunden af en springform. Bland flødeost, sukker, cacao og vanilie til det er luftigt. Tilsæt æggene ét ad gangen og kom chokolate chips i. Hæld denne masse over kiksebunden. Bag i 20 minutter, tag kagen ud og skru ovnen op til 220°. Bland creme fraiche, sukker og vanilie godt og fordel det over kagen og bag den igen i 10 minutter. Afkøl i køleskab
|
|