CHOKOLADECHEESECAKE MED HINDBÆR

                                

Bund:
200 g Digestivekisk
100 g smør
1 spsk flormelis
Gele:
150 g hindbær, frosne
2½ dl vand
2 spsk flormelis
5 blade husblas
Chokoladeostemasse:
200 g flødeost naturel
1½ dl youghurt naturel
2 æggeblommer
1 tsk vaniliesukker
100 kogechokolade, mørk
4 blade husblas
2 æggehvider
50 g flormelis
 
Bunden: Smeltet smør blandes med de fint knuste kiks og flormelis. Tryk det godt sammen i bunden af en springform.
Ostemassen: Ost og yoghurt piskes sammen til cremen er helt fri for klumper. Rør æg og vanille i. Smelt chokoladen over vandbad, afkøl, og rør den i cremen. Fløden piskes ret stiv og vendes i. Den udblødte, smeltede husblas tilsættes under omrøring. Pisk æggehviderne næsten stive, tilsæt flormelis, og pisk til de er helt stive. Vend dem i ostemassen, og hæld det over kiksebunden. Glat cremen jævn, inden kagen stilles i køleskab 6-8 timer eller natten over.
Geleen: Hindbærene blendes med vand og flormelis, inden den udblødte, smeltede og afkølede husblas røres i. Hæld geleen over ostekagen, og stil den atter i køleskabet, til geleen er stivnet, 1-2 timer.