CORNFLAKES
CHEESECAKE
|
|
100 g smør | |
150 g mørk chokolade | |
150 g cornflakes | |
6 blade husblas | |
100 g sukker | |
2 æggeblommer | |
saft af 1 citron | |
250 g kvark | |
4 dl piskefløde | |
350 g udstenede kirsebær | |
Smør smeltes med chokolade - cornflakes
blandes i.
Et stykke bagepapir smøres med smør og og der afsættes 12 toppe af cornflakesmassen. Formen beklædes med bagepapir og resten af cornflakesmassen fyldes i og trykkes lidt sammen. Toppe og form stilles i køleskab. Husblas udblødes 10 min i koldt vand. Sukker røres godt med æggeblommer og blandes derefter med citronsaft og kvark. Fløden piskes stiv. Husblas knuges og smeltes over vandbad. Et par spsk kvarkmasse røres sammen med den smeltede husblas, som derpå blandes med resten af kvarken og flødeskummet. En tredjedel af kvarkmassen fordeles på cornflakesbunden. Kirsebær fordeles over og dækkes med resten af kvarkmassen. Kagen hviler mindst 1 time i køleskab. Kagen pyntes med cornflakestoppene.
|
|