CORNFLAKES CHEESECAKE

                                

100 g smør
150 g mørk chokolade
150 g cornflakes
6 blade husblas
100 g sukker
 2 æggeblommer
saft af 1 citron
250 g kvark
4 dl piskefløde
350 g udstenede kirsebær
 
 
Smør smeltes med chokolade - cornflakes blandes i.

Et stykke bagepapir smøres med smør og og der afsættes 12 toppe af cornflakesmassen. Formen beklædes med bagepapir og resten af cornflakesmassen fyldes i og trykkes lidt sammen. Toppe og form stilles i køleskab.

Husblas udblødes 10 min i koldt vand.

Sukker røres godt med æggeblommer og blandes derefter med citronsaft  og kvark. Fløden piskes stiv.

Husblas knuges og smeltes over vandbad. Et par spsk kvarkmasse røres sammen med den smeltede husblas, som derpå blandes med resten af kvarken og flødeskummet.

En tredjedel af kvarkmassen fordeles på cornflakesbunden. Kirsebær fordeles over og dækkes med resten af kvarkmassen. Kagen hviler mindst 1 time i køleskab.

Kagen pyntes med cornflakestoppene.