HONNING CHEESECAKE
|
|
4 dl hvedemel | |
1 dl honning | |
100 g smuttede hakkede mandler | |
150 g kold margarine | |
1 æg | |
1 tsk vaniliesukker | |
Fyld: | |
3 æggeblommer | |
½ dl honning | |
200 g philadelphia | |
1 dl ymer | |
300 g blåbær | |
saft af 1 citron | |
1 tsk vaniliesukker | |
2 spsk hvedemel | |
3 æggehvider | |
Kom
mel, honning, hakkede mandler, stykker af koldt fedtstof, æg og
vanillesukker i en skål eller en foodprocessor. Rør hurtigt alle
ingredienserne sammen til en smuldret dej.Tryk dejen sammen, dæk med
plastfilm og sæt den i køleskabet i 1/2 time. Sæt ovnen på 175 grader C. Beklæd springformen med mørdejen, prik bunden med en gaffel. Sæt formen koldt. Pisk æggeblommer og honning sammen i en foodprocessor. Rør flødeost, ymer og blåbær forsigtigt i. Smag til med citronsaft og vanillesukker. Rør evt. melet i. Pisk æggehviderne stive og vend dem i ostemassen. Tag springformen ud af køleskabet og hæld massen i. Glat overfladen.Bag kagen i 1 - 1 1/4 time, eller til fyldet er stivnet.
|
|