CHEESECAKE MED CHOKOLADEKRAVE

                                

200 g chokoladekiks, knuste
70 g smør, smeltet
500 g flødeost rørt blød
90 g sukker
2 æg
1 spsk cacao
300 g creme fraiche 38%
250 g god mørk chokolade, smeltet
¾ dl Baileys
50 g hvid chokolade, smeltet
150 g mørk god chokolade, smeltet
3 dl piskefløde
 
Pensl en 23 cm springform med smeltet smør eller olie og kom bagepapir i bunden og langs kanten. Bland kiks og smør sammen og pres det fast i bunden af formen og sæt den i køleskab i 10 min. Forvarm ovnen til 180°.

Pisk flødeost og sukker glat og cremet med en elpisker. Kom æggene i et ad gangen og pisk godt ud hver gang. Pisk cacao og cremefraiche i indtil det er glat. Pisk den afkølede smeltede chokolade i og pisk Baileys i. Vend massen ned i formen og glat overfladen og bag i ca. 45 min. Sæt den i køleskabet helst natten over.

Tag kagen ud af formen og stil den på et skærebræt. Mål højden og læg 5 mm til. Klip en strimmel bagepapir i denne bredde og 75 cm. langt. Sprøjt den smeltede hvide chokolade i et 8-talsmønster på langs af strimmelen. Så snart den er stivnet spredes  den mørke chokolade over hele papirsstrimmelen. Lad det stivne lidt, men det må ikke gå i stykker når papiret bøjes.

Fold papiret omkring kagen med chokoladen indad og hold enderne sammen til det er stivnet. Fjern forsigtigt papiret. Bred flødeskum ud ovr kagen og drys med kakao og flormelis.