Pensl en 23 cm springform med smeltet smør
eller olie og kom bagepapir i bunden og langs kanten. Bland kiks og
smør sammen og pres det fast i bunden af formen og sæt den i køleskab
i 10 min. Forvarm ovnen til 180°.
Pisk flødeost og sukker glat og cremet med en elpisker. Kom æggene
i et ad gangen og pisk godt ud hver gang. Pisk cacao og cremefraiche i
indtil det er glat. Pisk den afkølede smeltede chokolade i og pisk
Baileys i. Vend massen ned i formen og glat overfladen og bag i ca. 45
min. Sæt den i køleskabet helst natten over.
Tag kagen ud af formen og stil den på et skærebræt. Mål højden
og læg 5 mm til. Klip en strimmel bagepapir i denne bredde og 75 cm.
langt. Sprøjt den smeltede hvide chokolade i et 8-talsmønster på
langs af strimmelen. Så snart den er stivnet spredes den mørke
chokolade over hele papirsstrimmelen. Lad det stivne lidt, men det må
ikke gå i stykker når papiret bøjes.
Fold papiret omkring kagen med chokoladen indad og hold enderne
sammen til det er stivnet. Fjern forsigtigt papiret. Bred flødeskum ud
ovr kagen og drys med kakao og flormelis. |