Milky Way Tærte Tilbage
5 pakker Milky Way | |
2½ dl usaltet smør | |
5 dl sukker | |
4 æg, delte | |
6 dl mel | |
½ tsk natron | |
3 dl kærnemælk | |
2½ dl hakkede pecannødder | |
Forvarm ovnen
til 175° og smør en høj springform og drys med mel.
Smelt Chokolade over svag varme med halvdelen af smørret. Bland i en skål det resterende smør med sukker. Tilsæt smeltet chokolade og bland godt. Tilsæt æggeblommer 1 ad gangen. Bland natron i kærnemælken og hæld en smule af kærnemælken over i chokoladen, så lidt mel og gentag skiftevis. Tilsæt nødderne. Pisk hviderne stive og vend dem i chokolademassen og hæld det i formen. Bag i ca. 65-70 min. og afkøl. Smelt gerne chokolade og kom det over som glasur. |