PASSIONSCHEESECAKE

                                

250 g søde kiks
125 g smeltet smør
500 g flødeost
90 g sukker
 3 tsk revet limeskal
2 spsk frisk limesaft
2 letpiskede æg
1¼ dl kød af passionsfrugt
1 spsk sukker
3 tsk maizena
1¼ dl kød af passionsfrugt
 
Smør en 20 cm springform og kom bagepapir i bunden. Forvarm ovnen til 160°. Knus kiksene i foodprocessor og bland smørret i. Trykkes ned i bunden og op ad kanterne i formen. Afkøl 30 min.

Pisk flødeost, sukker, limeskal og -saft cremet med elpisker. Pisk æg og frugtkød i ad nogle gange. Hæld blandingen i formen og bag i 45-50 min. Lad den afkøle helt.

Til pynt blandes sukker, maizena og 2 spsk vand i en lille gryde og svag varme. Rør det jævnr, tilsæt endnu 2 spsk vand og frugtkødet og rør indtil blandingen kommer i kog og bliver tyk. Kom den varme blanding over den kolde kage, fordel jævnt og sæt i køler til næste dag.