PASSIONSCHEESECAKE
|
|
250 g søde kiks | |
125 g smeltet smør | |
500 g flødeost | |
90 g sukker | |
3 tsk revet limeskal | |
2 spsk frisk limesaft | |
2 letpiskede æg | |
1¼ dl kød af passionsfrugt | |
1 spsk sukker | |
3 tsk maizena | |
1¼ dl kød af passionsfrugt | |
Smør en 20 cm springform og kom bagepapir i
bunden. Forvarm ovnen til 160°. Knus kiksene i foodprocessor og bland
smørret i. Trykkes ned i bunden og op ad kanterne i formen. Afkøl 30
min.
Pisk flødeost, sukker, limeskal og -saft cremet med elpisker. Pisk æg og frugtkød i ad nogle gange. Hæld blandingen i formen og bag i 45-50 min. Lad den afkøle helt. Til pynt blandes sukker, maizena og 2 spsk vand i en lille gryde og svag varme. Rør det jævnr, tilsæt endnu 2 spsk vand og frugtkødet og rør indtil blandingen kommer i kog og bliver tyk. Kom den varme blanding over den kolde kage, fordel jævnt og sæt i køler til næste dag.
|
|