PECAN CHEESECAKE
|
|
5 dl smuldrede grahamskiks | |
1¼ dl sukker | |
1 tsk kanel | |
1¼ dl smeltet smør | |
3 pakker flødeost | |
3 dl sukker | |
3 æg, stuetemperatur | |
½ tsk vanilieessens | |
1¼ dl pecan likør | |
2½ dl creme fraiche | |
¾ dl flormelis | |
1 tsk pekanlikør | |
2½ dl malede pecannødder | |
1¼ dl grahamskiks, smuldrede | |
1½ spsk sukker | |
½ tsk kanel | |
2 dl pecannødder i halve | |
Forvarm ovnen
til 175°.
Bland kiks, sukker, kanel og smeltet smør. Pres det ned i en springform. Bland flødeost og sukker med elpisker. Tilsæt æggene 1 ad gangen og tilsæt vanilie og likør. Hæld blandingen over kiksebunden. Bag i ca. 1 time. Sluk for varmen og lad kagen stå i ovnen i 2½ time. Når den er helt kold fjernes siden af formen. Bland creme fraiche, flormelis og likør. Fordel oven på kagen. Bland kiks, malede pecannødder, sukker og kanel og drys det over kagen. Sæt forsigtigt nødderne på siden af kagen.
|
|