TIA MARIA
CHEESECAKE
|
|
85 g smeltet smør | |
14 chokolade Digestive kiks, knuste | |
3x300 g Philadelphia Flødeost | |
200 g lys rørsukker | |
2 spsk mel | |
2 tsk vanilieessens | |
2 spsk Tia Maria | |
3 store æg | |
285 ml creme fraiche/syrnet fløde | |
140 ml creme fraiche | |
2 spsk Tia Maria | |
cacaopulver | |
8 Ferrero Rocher | |
Forvarm ovnen til 240 grader. Smør en 25 cm springform god og kom bagepapir
kun i bunden. Bland kiks og smeltet smør godt og pres det ned i bunden med en ske. Afkøl. Pisk flødeost og sukker med elpisker til det er let og luftigt. Tilsæt mel, vanilie, Tia Maria, æg og creme fraiche. Hæld blandingen over kiksebunden og bag i 10 min. Skru ovnen ned til 110 grader og bag i 25 min. Sluk ovnen, åbn lågen og lag kagen køle af i ovnen i to timer. Bland cremefraiche og Tia Maria og fordel på toppen af den afkølede kage. Pynt evt. med Ferrero Rocher.
|
|