TIRAMISU CHEESECAKE
|
|
1 dobbeltpakke Ladyfingers
|
|
1 snapseglas cognac | |
1 snapseglas mandellikør | |
½ dl stærk kaffe | |
500 g mascarpone | |
2-3 dl sukker | |
3 æggeblommer | |
3 æggehvider | |
2 blade husblas | |
½ tsk citronsaft | |
Pensl kagerne ganske lidt
med cognac, likør og kaffe.
Pisk sukker og æggeblommer
helt hvidt og æggehvider helt luftige.
Sukkermassen blandes i
mascarponen sammen med citronsaft, det smeltede husblas og resten af kaffen.
Vend forsigtigt æggehviderne
i.
I en springform lægges kagerne
i et lag i bunden, så bunden er dækket så meget som muligt.
Herpå kommes halvdelen af
mascarponemassen, som fordeles jævnt uden at komme alt for meget op ad
kanten.
Gentag så der bliver et
til lag.
Husk at sørge for, at der
ikke er alt for meget op ad kanterne, så springformen lige kan klipses af.
Sæt kagen i køleren
natten over og nyd den med det største velbehag dagen efter.
|
|
Tiramisu ostekage Tilbage
Fået af Ergoterapeut Henny Clausen