TIRAMISU CHEESECAKE

                                

1 dobbeltpakke Ladyfingers
1 snapseglas cognac
1 snapseglas mandellikør
½ dl stærk kaffe
500 g mascarpone
2-3 dl sukker
3 æggeblommer
3 æggehvider
2 blade husblas
½ tsk citronsaft
 
 
Pensl kagerne ganske lidt med cognac, likør og kaffe.
 
Pisk sukker og æggeblommer helt hvidt og æggehvider helt luftige.
 
Sukkermassen blandes i mascarponen sammen med citronsaft, det smeltede husblas og resten af kaffen.
 
Vend forsigtigt æggehviderne i.
 
I en springform lægges kagerne i et lag i bunden, så bunden er dækket så meget som muligt.
 
Herpå kommes halvdelen af mascarponemassen, som fordeles jævnt uden at komme alt for meget op ad kanten.
 
Gentag så der bliver et til lag.
 
Husk at sørge for, at der ikke er alt for meget op ad kanterne, så springformen lige kan klipses af.
 
Sæt kagen i køleren natten over og nyd den med det største velbehag dagen efter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiramisu ostekage                                                       Tilbage

 
 

 

Fået af Ergoterapeut Henny Clausen