TROPISK CHEESECAKE
|
|
145 g søde kiks | |
25 g kokosmel | |
90 g smør, smeltet | |
1¼ dl frisk appelsinsaft | |
12 blade husblas | |
350 g flødeost, rørt blød | |
125 g sukker | |
2 spsk. citronsaft | |
2 mango, hakket | |
450 g ananas fra dåse, afdryppet, hakket | |
3¼ dl piskefløde | |
ekstra flødeskum, kiwier, mangobåde | |
Smør en 20 cm springform og kom bagepapir i bunden. Kom kiksene i foodprocessor og kør dem til fine krummer. Tilsæt kokos og smør og kør til det hele er blandet. Kom massen i formen, pres den på plads i bunden og stil dem o køleskab. Udblød husblassen 5 min. i koldt vand. Knug væden af og smelt den over vandbad sammen med appelsinsaften. Afkøl. Rør den bløde flødeost og sukkeret i 3 min indtil det er glat. Rør citronsaft i og vend forsigtigt mango og ananas i. Vend husblassen i. Pisk fløden stiv og vend det i frugtmassen. Kom det i formen og glat overfladen og lad kagen køle natten over. Pynt meed flødeskum og frugt..
|
|