AMERIKANSK BROWNIE
|
|
Fromage: 5 blade husblas 275 g kvark 5+ 275 g ylette 1½ dl sukker eller sødestof efter smag Reven skal af 1appelsin Saft af ½ appelsin 5 æggehvider Sukkerbrødsbunde: 3 æg 125 g sukker (1½ dl) 50 g (5 spsk) safirmel 50 g (4 spsk) kartoffelmel ½ tsk hjortetaksalt 1 spsk vand Saften af 2 appelsiner Pynt: 1 skrællet appelsin i skiver og eventuelt appelsinglasur |
|
Sukkerbrødsbund: Æggene piskes luftige, og sukkeret piskes i, til det skummer. Vandet piskes i. Mel og hjortetaksalt vendes i. Dejen hældes i 2-3 smurte lagkageforme. Bages straks ved. 225 grader i ca. 5 min. Fromage: Husblasen lægges i blød i koldt vand i 5 min. Kvarken røres sammen med ylette, sukker eller sødestof og appelsinskal. Husblasen smeltes i appelsinsaften, den afkøles lidt og røres i kvarkblandingen. Til sidst vendes de stiftpiskede hvider i massen. Bundene dryppes med en anelse appelsinsaft. Lægges sammen med fromagen. Stilles i køleskab nogle timer. |