AMERIKANSK BROWNIE

                                

Fromage:
5 blade husblas
275 g kvark 5+
275 g ylette
1½ dl sukker eller sødestof efter smag
Reven skal af 1appelsin
Saft af ½ appelsin
5 æggehvider
Sukkerbrødsbunde:
3 æg
125 g sukker (1½ dl)
50 g (5 spsk) safirmel
50 g (4 spsk) kartoffelmel
½ tsk hjortetaksalt
1 spsk vand
Saften af 2 appelsiner
Pynt:
1 skrællet appelsin i skiver og eventuelt appelsinglasur
 
Sukkerbrødsbund:
Æggene piskes luftige, og sukkeret piskes i, til det skummer.
Vandet piskes i.
Mel og hjortetaksalt vendes i.
Dejen hældes i 2-3 smurte lagkageforme.
Bages straks ved. 225 grader i ca. 5 min.
Fromage:
Husblasen lægges i blød i koldt vand i 5 min.
Kvarken røres sammen med ylette, sukker eller sødestof og appelsinskal.
Husblasen smeltes i appelsinsaften, den afkøles lidt og røres i kvarkblandingen.
Til sidst vendes de stiftpiskede hvider i massen.

Bundene dryppes med en anelse appelsinsaft.
Lægges sammen med fromagen.
Stilles i køleskab nogle timer.