CHOKOLADEKAGE MED
DADLER
|
|
2½ dl mel sigtet | |
1½ tsk bagepulver | |
1¼ dl hakkede dadler | |
1¼ dl hakkdede valnødder | |
1 tsk revet citronskal | |
1 dl olie | |
2½ dl farin | |
2 spsk cacao | |
2 spsk lys sirup | |
1 æg | |
60 g mørk chokolade | |
Forvarm ovnen til 180°.
Bland mel, bagepulver, dadler, valnødder og citronskal. Lav en fordybning i midten. Bland olie, farin, cacao og sirup i en gryde og rør rundt ved svag varme til alt er smeltet og sukkeret opløst. Afkøl. Pisk æggene i. Kom olieblandingen ved melblandingen og bland godt. Hæld dejen i en smurt form og bag i ca. 25 minutter. Smelt chokoladen og hæld den i en tynd stråle over kagen.
|
|