Kanelsnegle Tilbage
50 g gær
2 dl skummetmælk
75 g kvark/fromage frais eller yoghurt naturel
1 helt æg
1 æggehvide
2 tsk. sukker
1 tsk. salt
500-600 g hvedemel
Fyld:
1 stort revet syrligt æble
3 spsk. rørsukker
1 spsk. kanel
1 spsk. vanillesukker
Gæren udrøres i lunken mælk. Sukker, kvark ell. lign. og sammenpisket æg
tilsættes. Mel og salt blandes og tilsættes gradvis. Dejen æltes godt og hæver
ca. 25 min. Slås ned og rulles ud på et meldrysset bord. Fyldet blandes og smøres
på 2/3 del af dejen. Rulles sammen til en pølse, således at der sluttes med
den del af dejen, der er uden fyld. Skæres i ca. 2 cm tykke skiver, der lægges
på en plade. Efterhæver ca. 15 min. Bages nederst i ovnen ved 200 grader i ca.
20 min.