Marengskager med hindbærcreme      Tilbage

 

4 æggehvider
2 ½ dl sukker
1 spsk citronsaft

Fyld:
1-2 dl hindbær
100 g kvark 5%
1 dl piskefløde
4-6 spsk sukker

 

Æggehvider piskes stive.
Citronsaft tilsættes samt halvdelen af sukkeret og det piskes godt.
Resten af sukkeret vendes i med let hånd.
Fordel æggemassen i små cirkler på en bageplade, beklædt med bagepapir, som først er drysset med lidt mel.
Bag marengsen i en 100 grader varm ovn i ca. 2½ - 3 timer. Til fyldet røres hindbær (gem lidt hele hindbær til pynt), kvark og sukker sammen i en blender.
Piskefløden piskes til flødeskum og vendes forsigtig i til en blød hindbærcreme i marengskagerne.
Pynt kagerne med hele hindbær.

Energifordeling: Protein 7%, fedt 26% og kulhydrat 67%.

Opskriften er fundet på www.fedtfattig.dk