Ribskage                                        Fedtfattige         Galleri

 

250 g ribs og solbær
3 spsk sukker
3 æg
250 g sukker
175 g mel
1½ tsk bagepulver
1½ tsk kanel
1½ tsk vanillesukker
5 g becel margarine, til smøring af formen
5 g flormelis.

 

Ribs og solbær ribbes, skylles og sættes til afdrypning.
Ribs og solbær blandes med 3 spsk sukker.
Æg og 250 g sukker piskes hvidt.
Mel, bagepulver, kanel og vanillesukker blandes.
Ribs, solbær og melblandingen vendes forsigtig i æggemassen.
En lille springform smøres.
Dejen hældes i springformen.
Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 1 time.
Kagen tages ud af springformen.
Køles af og drysses med en anelse flormelis.

Energifordeling: Protein 7%, fedt 10% og kulhydrat 83%.

Opskriften er fundet på www.fedtfattig.dk