Julekys Tilbage
Mørdej
175 g smør
250 g hvedemel (ca. 4 1/2 dl)
75 g florsukker (ca. 1 1/2 dl)
2 æggeblommer (str. store)
Marengsmasse
3 æggehvider (str. store)
125 g sukker (ca. 1 1/2 dl)
150 g kokosmel (ca. 4 1/4 dl)
Bagetid: Ca. 8 min. ved 200°
Mørdej:
Smørret smuldres i melet, hvorefter dejen æltes let
sammen med florsukker og æggeblommer. Afkøles og
rulles meget tyndt ud. Udstikkes i runde kager (ca. 4 cm
i diameter), som sættes på en plade.
Marengsmasse: Æggehviderne piskes stive,
halvdelen af sukkeret kommes i og der piskes kraftigt et
øjeblik, hvorefter resten af sukkeret og kokosmel
vendes forsigtigt i. Marengsmassen sættes med et par
teskeer i små toppe på kagerne, der bages øverst i
ovnen.