Almindelig lagkage

Tilbage

Lagkagebunde:  Imellem bundene:
3 æg 1 pose kagecreme
2 dl flormelis  ½ liter mælk
1 spsk kold vand jordbærsyltetøj
1 dl mel
1 dl kartoffelmel Pynt: 
1 tsk bagepulver  2½ dl fløde
olie til pensling 3 dl flormelis
3 tsk cacao
1½ spsk vand
Slå æggene ud i en skål og kom flormelis og vand i. Pisk til det er hvidt.  Sigt melet med kartoffelmel og bagepulver i en ny skål. Pensl lagkageformene med olie. Rør æggemassen ud i melblandingen og hæld det i 3 forme, som bages i 9 minutter. Lav kagecreme og sæt det i køleren. Hold en pause indtil stopuret ringer og tag så lagkagebundene ud af ovnen. Pisk flødeskum. Når bundene er kolde, lægges den ene på et fad. Smør syltetøj ud på bunden Kom det halve af kagecremen ovenpå syltetøjet og bred det forsigtigt ud. Smør syltetøj på en til bund og kom resten af kagecremen ovenpå. Læg forsigtigt bund nr. 2 over bund nr.1. Læg den sidste bund oven på hele herligheden. Rør glasuren sammen og hæld den oven på lagkagen.Tryk forsigtigt flødeskummet flot ud på kanten af lagkagen. Server lagkagen for de andre og tag selv et stykke.