Slå
æggene ud i en skål og kom flormelis og vand i. Pisk
til det er hvidt. Sigt
melet med kartoffelmel og bagepulver i en ny skål. Pensl lagkageformene med olie. Rør
æggemassen ud i melblandingen og hæld det i 3 forme, som bages i 9 minutter. Lav
kagecreme og sæt det i køleren. Hold
en pause indtil stopuret ringer og tag så lagkagebundene ud af ovnen. Pisk flødeskum. Når bundene er kolde, lægges den
ene på et fad. Smør syltetøj ud på bunden Kom det halve af kagecremen ovenpå
syltetøjet og bred det forsigtigt ud.
Smør syltetøj på en til bund og kom resten af kagecremen ovenpå. Læg forsigtigt bund nr. 2 over
bund nr.1. Læg den sidste
bund oven på hele herligheden. Rør
glasuren sammen og hæld den oven på lagkagen.Tryk forsigtigt flødeskummet flot ud på
kanten af lagkagen. Server
lagkagen for de andre og tag selv et stykke. |