Daddellagkage | Tilbage |
5 æg | |
100 g sukker | |
160 g mel | |
20 g cacao | |
Nougat- og daddelcreme: | |
5 cl rom | |
¾ l piskefløde | |
150 g nougat | |
200 g dadler uden sten | |
saft fra ca. 1 citron | |
Pynt: | |
150 g ristede mandelflager | |
Bundene:
Æg og sukker piskes hvidt og let (ca. 10 min.). Det sigtede mel og cacao vendes forsigtigt i, bages i en smurt springform i en 190° varm ovn i 40 - 45 min. Creme: Befri dadlerne for skind og kør dem i en hurtighakker med nougat (eller hak dem i hånden). Vend den stiftpiskede fløde i og smag til med rom og citronsaft. Den bagte bund deles i 3 dele. Smør den nederste bund med creme, læg den næste bund ovenpå og smør også denne. Læg den sidste bund på, smør hele vejen rundt og lidt på toppen. Beklæd kagen med mandelflagerne. |
Fundet på "Birthes Madside".