Marcipanmuffins Tilbage
|
Skal startes op dagen før.
Fløden koges i en gryde. Nougaten skæres i mindre stykker og smeltes under
omrøring i fløden. Fløden røres jævn og hældes op i en skål, der stilles i
køleskabet til dagen efter.
Sukker og smør røres sammen. Et æg af gangen røres i. Marcipanen rives groft
og røres i dejen. Hvedemel og bagepulver blandes og røres i dejen. Mælken
røres i og dejen røres jævn. Dejen fyldes i en smurt muffinsform med 12
huller eller i 12 papirforme. Muffinerne bages midt i ovnen ved 200 grd. i
ca. 20 minutter og afkøles.
Hindbær lunes i en gryde. Fløden tages ud fra køleskabet og piskes op til en
fast mousse. Muffinerne skæres lige over i en over- og underdel. En klat
mousse kommes på hver muffins underdel og overdelen sættes på. Hver muffin
stilles på en desserttallerken og lidt hindbær fordeles på tallerkenen og pyntes
med flormelis og mynte.