Muffins
med valnødder
Tilbage
200 g mel ( ca. 4 dl)
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vanillesukker
85 g sukker (¾ dl)
1 dl. mælk
50 g smeltet smør el. margarine
1 æg
25 g hakkede valnødder
50 g syltet appelsinskal
Bland mel, bagepulver, vanillesukker og sukker i en skål. Lav en fordybning i
midten og kom mælk, smeltet fedtstof og sammenpisket æg heri. Rør dejen sammen.
Bland forsigtigt valnødder og appelsinskal i.
Fordel dejen i 16 papirforme og bag dem i 20-25 min. ved 200° .
Tips
Man kan bruge 100 g hindbær, 100 g ribs eller 100 g jordbær skåret i mindre
stykker,i stedet for valnødder og appelsinskal. Man kan også bruge 1 æble skåret
i stykker og 1-2 tsk. kanel.