Chokoladebar Muffins             Tilbage
1 pakke flødeost
¾ dl sukker
1 æg
1 knsp salt
200 g mælkechokolade ex. Marabou
7½ dl mel
5 dl sukker
1½ dl cacao
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
5 dl vand
1½ dl olie
2 spsk hvid eddike
2 tsk vanilieessens
400 g mælkechokolade, i stykker
Rør flødeost, sukker, æg og salt godt sammen til det er blødt. Rør chokoladestykkerne i (de 200 g). Sæt tilside.

Forvarm ovnen til 200°. Kom papirforme i muffinformen.

Bland mel, sukker, cacao, bagepulver og salt i en stor skål. Tilsæt vand, olie, eddike og vanilie. Pisk i 2 minutter. Fyld dejen i muffinformene og fyld dem 2/3 op. Kom 1 spsk af den første blanding over hver kage.

Bag i 20 25 min. Kom chokoladestykker over når de tages ud.