Chokoladebar Muffins | Tilbage |
1 pakke flødeost | |
¾ dl sukker | |
1 æg | |
1 knsp salt | |
200 g mælkechokolade ex. Marabou | |
7½ dl mel | |
5 dl sukker | |
1½ dl cacao | |
2 tsk bagepulver | |
1 tsk salt | |
5 dl vand | |
1½ dl olie | |
2 spsk hvid eddike | |
2 tsk vanilieessens | |
400 g mælkechokolade, i stykker | |
Rør flødeost, sukker, æg og salt godt sammen
til det er blødt. Rør chokoladestykkerne i (de 200 g). Sæt tilside.
Forvarm ovnen til 200°. Kom papirforme i muffinformen. Bland mel, sukker, cacao, bagepulver og salt i en stor skål. Tilsæt vand, olie, eddike og vanilie. Pisk i 2 minutter. Fyld dejen i muffinformene og fyld dem 2/3 op. Kom 1 spsk af den første blanding over hver kage. Bag i 20 25 min. Kom chokoladestykker over når de tages ud. |