CHOKOLADEMUFFINS

                                

310 g hvedemel
2½ tsk bagepulver
1 spsk cacao
200 g mørk chokolade hakket
150 smør i tern
140 g farin
1 ¼ dl mælk
3 sammenpiskede æg
chokoladestrimler
Glasur:
125 g flormelis
30 g cacao
50 g blødt smør
2 spsk mælk
 
Ovnen forvarmes til 200°. Smør en muffinform med 12 huller. Sig mel, cacao og bagepulver i en stor skål. Under konstant omrøring og for svag varme chokolade og smør sammen i en gryde til det er smeltet. Tilsæt farin og rør det sammen.

Hæld chokoladeblandingen i de tørre ingredienser sammen med æg og mælk. Rør det sammen med en stor metalske. Rør ikke for meget - dejen skal være en smule klumpet. Fordel dejen i muffinformen, således at hvert hul fyldes ¾. Bages i 12-15 min. eller til de er netop gennembagte. Står i formen 5 min. inden de vendes ud på en rist.

Glasur: Sigt flormelis og kakao i en skål. Tilsæt det blødgjorte smør og så meget mælk at det kan røres sammen til en tyk pasta. Den røres glat og fordeles over kagerne. Pynt med chokoladeruller.