Muffins med cappuchino | Tilbage Galleri |
200 g mel | |
2 tsk bagepulver | |
6 spsk sukker | |
8 spsk cappucinopulver | |
2 dl mælk | |
1 æg, sammenpisket | |
30 g smeltet smør | |
Glasur: | |
2 dl flormelis | |
3-5 spsk stærk, varm kaffe | |
Bland
mel, bagepulver, sukker og kaffepulver i en skål. Smelt smørret og lad
det køle lidt. Rør æg, mælk og smør i melblandingen med en røreske,
til dejen netop er blandet, men rør ikke for længe, så bliver kagerne
tunge. Fordel dejen i godt smurte muffinforme, der fyldes 3/4 op. Hvis der bruges papirforme, lægges to forme inden i hinanden; så splatter formen ikke ud under bagningen. Bag kagerne ved 190 grader i 20-25 minutter. Lad kagerne køle lidt af, inden de glaseres med kaffeglasur. Variation: I stedet for kaffepulver kan tilsættes 11/2 dl friske eller frosne bær (blåbær, hindbær eller solbær), 75 g hakket, mørk chokolade eller 1 stor pære i små tern. |
Fundet på "appetit.dk"