Muffins med cappuchino Tilbage                         Galleri
200 g mel
2 tsk bagepulver
6 spsk sukker
8 spsk cappucinopulver
2 dl mælk
1 æg, sammenpisket
30 g smeltet smør
Glasur:
2 dl flormelis
3-5 spsk stærk, varm kaffe
Bland mel, bagepulver, sukker og kaffepulver i en skål. Smelt smørret og lad det køle lidt. Rør æg, mælk og smør i melblandingen med en røreske, til dejen netop er blandet, men rør ikke for længe, så bliver kagerne tunge.
Fordel dejen i godt smurte muffinforme, der fyldes 3/4 op. Hvis der bruges papirforme, lægges to forme inden i hinanden; så splatter formen ikke ud under bagningen. Bag kagerne ved 190 grader i 20-25 minutter.
Lad kagerne køle lidt af, inden de glaseres med kaffeglasur.

Variation:
I stedet for kaffepulver kan tilsættes 11/2 dl friske eller frosne bær (blåbær, hindbær eller solbær), 75 g hakket, mørk chokolade eller 1 stor pære i små tern.

 

Fundet på "appetit.dk"