Drømmeroulade
3 stk Æg
1½ dl Sukker
2 spsk Kakao
1 dl Kartoffelmel
1 tsk Bagepulver
100 g Smør
1½ dl Flormelis
1 tsk Vanilie
1 stk Æggeblomme(r)
Smør et stykke kraftigt papir og form det til en æske ca 30 x 40 cm og 3 cm høj. Sæt den på en plan plade. Pisk æg og sukker sammen. Bland kakao, kartoffelmel og bagepulver og sigt det ned i æggemassen. Bred dejen ud i papirformen og put kagen i ovnen. Klargør et stykke papir, som du drysser med sukker. Vend den færdige kage ud på det sukkerstrøgede papir og lad den blive kold. Rør smør, sukker og vanilien godt, tilsæt æggeblommen. Bred fyldet ud over kagen og rul den sammen på den lange led. Rul den ind i papiret og lad den trække heri, før den skøres.
Bages ved 225° i 10 minutter