Favoritroulade


3 stk Æg
1½ dl Sukker
2 spsk Kakao
½ dl Kartoffelmel
1 dl Hvedemel
1 tsk Bagepulver
    
2 dl Piskefløde
100 g Blød Nougat
    
    
    
    
    
    
 

  Smør et stykke kraftigt papir og form det til en æske ca 30 x 40 cm og 3 cm høj. Sæt den på en plan plade. Pisk æg og sukker let og luftigt. Bland alle de tørre ingredienser og rør dem i æggeblandingen. Fordel dejen ud i det foldede papir og put kagen i en forvarm ovn. Klargør et stykke papir som du drysser med sukker. Vend den færdige kage ud på papiret og lad den stå tildækket med et fugtigt viskestykke til kagen er afkølet. Pisk fløden til ikke for stiv skum og vend den i den afkølede, smeltede nougat. Smør nougat-flødeskummet på rouladen og rul den sammen på langs. Sæt rouladen køligt.

Bages ved 250° i 5 minutter