Chokoladeroulade m. Daimfyld Tilbage
Rouladebund:
3 æg
1½ dl sukker
1 dl mel
½ dl cacao
1 tsk bagepulver
Fyld:
100 g smør
1 dl flormelis
1 æggeblomme
1 æggehvide
1 grofhakket dobbelt Daim chokolade
Pynt:
ca. 50 g mørk chokolade
2 spsk chokoladekrymmel
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Pisk mel, cacao og bagepulver i blandingen. Fordel dejen i et ensartet lag på en bageplade beklædt med bagepapir og bag den ved 250° i ca. 5 min. - pas på den ikke brænder på. Vend bunden ud på  sukkerdrysset bage- eller pergamentpapir og træk det øverste papir af. lad bunden afkøle under et fugtigt viskestykke. Rør ingredienserne til fyldet sammen, fordel det på rouladebunden og rul den sammen. Læg rouladen i køleskabet i 1 til 2 timer. Dekorér med smeltet chokolade og drys med krymmel inden chokoladen smelter. Er fryseegnet uden dekoration.

 

Fundet på "Lissis bageopskrifter".