Chokoladeroulade m. Daimfyld | Tilbage |
Rouladebund: | |
3 æg | |
1½ dl sukker | |
1 dl mel | |
½ dl cacao | |
1 tsk bagepulver | |
Fyld: | |
100 g smør | |
1 dl flormelis | |
1 æggeblomme | |
1 æggehvide | |
1 grofhakket dobbelt Daim chokolade | |
Pynt: | |
ca. 50 g mørk chokolade | |
2 spsk chokoladekrymmel | |
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Pisk mel, cacao og bagepulver i blandingen. Fordel dejen i et ensartet lag på en bageplade beklædt med bagepapir og bag den ved 250° i ca. 5 min. - pas på den ikke brænder på. Vend bunden ud på sukkerdrysset bage- eller pergamentpapir og træk det øverste papir af. lad bunden afkøle under et fugtigt viskestykke. Rør ingredienserne til fyldet sammen, fordel det på rouladebunden og rul den sammen. Læg rouladen i køleskabet i 1 til 2 timer. Dekorér med smeltet chokolade og drys med krymmel inden chokoladen smelter. Er fryseegnet uden dekoration. |
Fundet på "Lissis bageopskrifter".